Saftige kyllingstykker, der har et snert af bål, er herlig mad, når den nydes i naturen.

Af Martin Hoffmann Kønig

Omkring bålet sidder børnene pænt og venter, mens røgen danser pardans med vinden. Langs stenene omkring bålet hænger kyllingestykker spiddet på tilspidsede træpinde, og sat på højkant, så de bliver grillede af strålevarmen fra bålet.

Det er ikke særlig svært, det kræver et bål, et par pinde, som du selv snitter spidse, udbenede kyllingestykker og et par trækævler, som de spiddede kyllingestykker kan sættes fast på, og så er det blot at vente til kødet er helt gennemstegt. Det anbefales at gnave kødet direkte fra spyd.

1. februar, 2020

Posted In: Aktuelt forsiden, Børn i naturen, Mad i naturen, Sjov i naturen, Spis naturen

Tags: ,

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com