Hej børnefamilier

Lperu-baerestol-udsigtad ikke nogen skræmme jer! Man kan sagtens rejse med 2 børn – også i Peru. Jeg vil dog sige, at det ikke er nogen dårlig investering først at købe en Phil&Teds sportsklapvogn med ekstra sæde. Den er ret dyr i Danmark, med via internettet kan man købe til næsten halv pris fra enten butikker i Tyskland eller England (min er fra butikken Sugar and Spice i London – effektiv og god service). Klapvognen er et New Zealandsk produkt og intet mindre end genial. Denne klapvogn gør det nemlig muligt for én person, at have begge børnene med på tur – også ad grusvej, op og ned af kantstene og indtil 2 store trappetrin. Ungerne sidder på hhv. forsædet og bagsædet, hvilket betyder, at klapvognen er så smal, at man kan komme forbi alle vegne, hvor en traditionel dobbeltklapvogn ville være forhindret.

Nok om klapvogne. At skulle rejse med børn i Peru skræmmer nok en del, men endnu et gode ved børn er, at de åbner døre! Alle vil gerne hjælpe når man står der med et par små søde drenge. Desuden kan man på mange hoteller og nogle hostals få krybbe eller børneseng. Mange restauranter har højstole til deres små gæster (medbring vådservietter, da de sjældent bliver gjort grundigt rent, men dog rent) og ind imellem er der også skiftefaciliteter omend ikke de bedste alle steder.

Økologisk færdigmad er der ikke meget af, men næsten alle pulverprodukter, så som mælk, risgrød og lignende kan man få på de fleste apoteker. Til gengæld kan man jo få rigtig gode økologiske råvarer, og så kan man jo eventuelt selv tilberede maden, eller få hotellet til det mod til ekstra drikkepenge. Bleer ligeså – alle amerikanske bleer kan næsten fås, også de helt store så som Huggies XXL, til store danske børn.

Ordentlig børnetandpasta er dog en manglervare. Her er kun med meget sød Tutti-frutti smag, og for mig har det i hvert fald været svært at overbevise min søn på 2 år om, at tandpasta ikke er slik!!

peru-baerestol-vandret

Højdesyge har jeg endnu ikke oplevet hos små børn, heller ikke mine egne, der flere gange har fløjet direkte til Cusco i 3300 meter fra Lima ved havoverfladen. Derimod må børn efter min mening gerne være mindst ét år, før de rejser i junglen. Begge mine har og har haft svært ved junglen med høje temperaturen og værre høj luftfugtighed. Tor, der er 2 år, kan dog allerede klare det rigtig flot i junglen, og synes jo så ovenikøbet, at det er SÅÅÅ spændende med fugle, aber og hvad man ellers kan se, uden de store lange fugtige junglevandringer!

Diverse vaccinationer kan i øvrigt også fåes i Peru – alt i Lima inkl. Neumococa og Rotavirus, mens resten af landets større byer også kan klare de almindelige børnevacciner, så som paraply vaccinen. I Lima på Clinica Good Hope indeholderparaplyen 6 dele, hvor den ekstra del er Hepatitis, mens vaccinen i provincen kun indeholde 4 dele, hvor så Polio gives som dråber ved siden af.

Der er jo så uendeligt meget mere man tænker på, når man skal ud at rejse med de små. Spørg, hvis der er noget.

Mange hilsener og kast jer så bare ud i det!!

Kontakt gerne Tine for flere information: tine@machetetours.com

Peru-0208-Cachora-etc-182

peru-aesel-hojkant

6. oktober, 2016

Posted In: Aktuelt forsiden, Bærestolen, Peru, Sydamerika

Tags: , ,

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com