Sortbejdsede træhytter med mulighed for at udvide med sauna – for 150 kroner – sådan er  de flotte træsheltere ved Millinge Klint ved Faldsled på Fyn, og de er værd at rejse efter.

Pladsen rummer 7 overnatningsshelters, en toiletbygning og en brændefyret sauna. Det ene af de høje Havtaske shelters har fugleudkigsplatform på toppen.

ShelterShelter1

Adgang til vandet af trappe med integrerede siddepladser. Ved kysten er der etableret en bade og friluftsbro. Denne plads drives af Faaborg-Midtfyn Kommune og naturskolen Trente Mølle. Vis hensyn til pladsens øvrige besøgende, der kan sagtens være flere mindre grupper samtidigt. Hele pladsen kan bookes samlet til eksempelvis lejrskoler ved henvendelse til naturskolen Trente Mølle

  • Antal shelters: 7 overnatning + en sauna shelter
  • Antal overnatningspladser i alt: 33-37
  • Toilet: Ja. Pladsen har en større toiletbygning der dog først med sikkerhed kan bruges når vi har fået kodelås på. Indtil da henvises til det offentlig toilet ca 300 meter væk.
  • Vand: Ja. Men her gælder det samme som for toilettet.
  • Bålplads: Ja. Brænde kan købes på stedet i sække. Pris 25 kr./sæk. Pt. betales kontant på stedet, men inden længe kan der forhåbentlig også betales med mobilpay
  • Afstand til vandet: 20-50 meter.

Bestil shelterne på: www.bookenshelter.dk/shelterplads/millinge-klint/

1. september, 2015

Posted In: Aktuelt forsiden

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com