Hvem består vores familie af?

Vi er en lille familie på 3, som består af min kæreste Lotte – 34 år, uddannet- og arbejder som Statsautoriseret revisor. Vores søn Oskar på 4½ år, som bare ikke kan få nok af at rejse og mig selv, Kristian 30 år, der til daglig arbejder som controller, men alt fritiden bruger jeg på, at rådgive børnefamilie om det korrekte valg af autostole via hjemmesiden autostol.dk eller blogger om Sri Lanka på Sril.dk

Hvad er Jeres bedste rejse?

Vores bedste rejse må være da vi i sommeren 2013 tog 3 uger til Sri Lanka. Vi ville ha været i Malaysia, men fandt ud, at det ikke var det bedste “rundrejseland” når man havde en 3 årige med. Der var langt mellem seværdighederne og der var mange gode dykke steder, som vi gerne ville opleve, så valgte, at det må blive når sønnik må dykke med os om 4-5 år.

Valget faldt derfor på Sri Lanka og det kommer vi aldrig til at fortryde. Vi planlagde en rundtur, der tog os hele øen rundt og vi fandt en privat chauffør, som kunne køre os rundt på øen. Sri Lanka har rigtigt meget at byde på – flot natur, mange nationalparker, vilde elefanter, leoparter og en utrolig spændende historie med mange flotte bygninger. Det som gør Sri Lanka til et godt rejseland med børn er, at der ikke er langt mellem tingene. Det er sjældent, at du behøver køre mere end 1-1½ time for, at komme hen til det næste sted og det er guld værd når du rejser med børn.

Hvor går Jeres næste rejse hen med børn?

Lige pt. har vi ikke endelig fastlagt en tur – det er kun 10 dage siden vi kom hjem fra Australien og New Zealand, men jeg går med tankerne om 3-4 ugers rundrejse i Vietnam eller 2 uger på Zanzibar. Begge dele skal opleves, men det er endnu ikke besluttet, hvilket et af stederne vi skal hen først.

Hvad er dine bedste rejseråd?

– Planlæg ikke for mange aktiviteter/seværdigheder hver dag.
– Lav huller i programmet, hvor i bare kan slappe af og lave det børnene vil.
– Husk en ipad – børn sætter ikke pris på naturen som voksne og begynder hurtig at kede sig. Det er derfor guld værd, at kunne stikke dem en ipad  på de lange køre dage.
– Hvis i skal køre i udlandet må i huske, at undersøge reglerne for børn i bilen. De kan være meget forskellige fra Danmark og de fleste kræver en  form for sikkerhedsudstyr (autostol, selepude ol).
– Inden i tager på den helt store rundtur bør i finde ud af, hvordan jeres børn har det med, at skifte overnatningssted hver/hver anden dag. Måske bør i leje en camper, så børnene får en “base” selvom i ofte sover et nyt sted.

10. marts, 2015

Posted In: Aktuelt forsiden, Fallback kategori, Rejseråd

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com