Pæne og rene toiletter, og en nydelig plads i et naturskønt område, men minigolfbanen halter gevaldigt på Krikvig Camping i Thy.

Af Martin Hoffmann Kønig

Bolden triller helt uforudsigeligt fra metalpladen, hvor banen skal startes. Pladen buler, og er flere steder løs, så vi ikke kan få minigolfkuglen til at ligge stille. Banen vi spiller på er med 12 huller på baner, der ikke vinder præmier i hverken originalitet eller vedligehold, og selvom 20 kroner per spiller er i den billige ende, så er det skidt, at vedligeholdelsen af banen er så ringe.

Vi er på vores færd med at finde frem til Danmarks bedste minigolfbane nået til Krikvig camping, i krik, tæt på Agger og nationalparken i Thy, og selvom pladsen er valgt for sin gode beliggenhed i forhold til vandreture, selvom pladsen har en aldeles glimrende legeplads med flotte hoppepuder, og en fin fodboldbane, så opvejer det ikke ærgrelsen over, at skulle spille minigolf på en halvmiserabel bane.

For os er det et selvstændigt konkurrenceparameter mellem campingpladser, hoteller og feriesteder, at der er en god minigolfbane, for vi elsker at spille, og når nu man reklamerer med og har en minigolfbane, hvorfor så ikke en i god stand?

Derfor undrer det, at man på en trestjernet campingplads ikke gør mere for at holde en pæn og god minigolfbane. Det betyder meget for glæden ved opholdet, og en ting er sikker, det er ikke her, at vi finder landets bedste minigolfbane.

Det mest opløftende man kan sige om minigolfbanen i krik, er, at jeg vandt, begge gange vi spillede!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

14. februar, 2017

Posted In: Aktuelt forsiden, Nordjylland, Sport & aktiviteter, Underholdning og forlystelser

Tags:

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com