Hvem består vores familie af?

Ida (36), Bent (47), Niels (4) og Simon (snart 2)

Vores bedste rejse, hvorfor

Vi var i Australien hen over jul og nytår. Det var en helt speciel tur, fordi vi fik tid og ro til at være sammen som familie. Australierne er et utroligt gæstfrit og ligefremt folk. Vi havde nogle fantastiske naboer med børn på samme alder som vi blev venner med og så en del i den tid, vi var der.

Hvor går den næste rejse hen med børn?

Bornholm til sommer. Vi var der sidste år og boede i et feriecenter sammen med nogle venner. Det er helt utroligt børnevenligt. Øen er hyggelig og overskuelig, og så er der masser at lave også hvis det regner. Og så er der ikke noget sted i verden, der for alvor kan konkurrere med Danmark, når sommeren er god.

Gode tips, når du rejser med børn

Tag det stille og roligt. Prøv at nyde selve rejsen. Inden vi skulle på den lange flytur til Australien var jeg lidt bekymret for, hvordan det ville gå. Så var der en, der sagde til mig, at man kunne vælge at se tiden på fly som lidt luksustid, hvor der faktisk er nogen, der laver mad til en og man ikke skal så meget andet end at være sammen og hygge sig. Hvis I rejser langt, så husk at børnene kan blive sultne midt om natten, fordi det tager lidt længere for dem at vende døgnrytmen. Vi sad i hvert fald og spiste havregryn med de små hver nat de første par dage.

14. marts, 2015

Posted In: Aktuelt forsiden, Rejseråd

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com