Fire rafter fra et par birketræer, der var blevet fældet, et reb til at samle dem i toppen,  og et sengetæppe. Ingredienserne var det, der skulle til for at Malthe fik en dejlig eftermiddag, hvor frokost og aftensmad blev indtaget i hans helt egen have-tippi.

En smule kreativitet og et øje for, hvad naturen byde rpå, er rigeligt til at skabe eventyrlige oplevelser for os som familier, og dem vil vi dele med Jer.

At rejse og opleve handler ikke kun om, at flytte sig tusindvis af kilometer til den anden side af kloden, men lige så meget om, at bevæge sig ud i naturen med sine børn i hånden, og mærke, føle og bruge naturen til at skabe oplevelser i fællesskab.

Har du en god ide til at bruge naturen, en fantastisk oplevelse eller en tur, som du vil dele med andre børnefamilier, så send din historie, så vi kan dele din glæde ved naturen. Det er det Borneferie.dk handler om – at fortælle historier, vise billeder og give muligheder for, at opleve naturen og veden omkring os sammen med vores børn, og i respekt for de ting og de mennesker vi møder.

IMG_3588

25. maj, 2018

Posted In: Aktuelt forsiden

Tags: ,

Læs også

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com