Røde, gule, grønne og blå parasolhoveder er stukket i den stenede strand. Børn i alle aldre myldrer omkring, mad hives frem fra kulørte strandtasker, smil deles og små venlige bemærkninger kastes mellem håndkæderne. I vandkanten fanges der fisk, hentes byggemateriale til smukke slotsbygninger eller spektakulære dæmningsværker, og selvom sproget kunne være en hindring, så er nik, fagter og spand en effektiv måde at få nye venner på, i hvert fald som barn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERANår man bor på hotel med pool og all-inclusive, så er det nemt at forfalde til gentagelsen, og det kan være fint, når man er på børneferie, men engang imellem skal der ikke særlig meget til, før der kommer anderledes kulør på ferieoplevelsen. Da vi sidste sommer var i byen Aguadulce på  Costa De Almeira, beliggende i det sydøstlige hjørne af Andalusien, besluttede vi at droppe poolen et par dage, og gå de få hundrede meter til stranden for bare suge oplevelsen til os, og fornøjelsen ved at være omgivet af spansktalende, råbende, støjende og legende lokale, er for os indbegreet af at holde ferie.

Vi hylder også princippet om, at lade os overraske, så da vi senere kørte mod Alhambra, og et af børnene skulle tisse, var der kun en ting at gøre. At køre til højre første gang en afkørsel viste sig. Der endte vi på en stor parkeringsplads, hvor lokale folk  gik ad en sti under vejen. Vi fulgte med kriller i maven efter, og endte i den smukkeste lagune, hvor frokosten kunne indtages med udsigt til hav og palmer, og et efterfølgende bad kunne nydes i det azurblå hav, langt fra turisthotellerne.

Har du en god måde, at krydre jeres ferie med lokale og spændende oplevelser, så del den med os.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

15. marts, 2017

Posted In: Aktuelt forsiden, Badeferie, Charterferie, Spanien

Tags:

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com