Damen er berømt i hele verden. Et symbol for mange mennesker på drømmen om frihed, og et must for de fleste New York farere. Damen er selvfølgelig The Statue of Liberty – frihedsgudinden, der troner fra sin post på Ellis Island ved indsejlingen til Manhattan Hun kan være både svær og dyr, at komme helt tæt på, men der er andre muligheder for at nyde den prægtige kvinde, og de er helt gratis.

Tag undergrundsbanen til Lower Manhattan, og hop på på Staten Island Ferry, der er en 25 minutter lang sejltur – lige forbi Frihedsgudinden – og med et fabelagtig mulighed for at iagttage den imponerende havn og News Yorks skyline. Selvom det har regnet de to gange jeg har været der, så kan turen virkelig anbefales, og det er ikke kun på grund af de ydre muligheder. Bare det at sætte sig ned, og suge dagligdagens liv til sig, er fantastisk, og kombinrerer man turen med en hot-dog – blød og lidet velsmagende – så er man sikret en helt igennem amerikansk og sjov, som gør  turen fuldendt.

Og det gør ikke det store, at man er nødt til at gå fra borde, når skibet lægger til ved Staten Islands Saint George Terminal, for det er bare et spørgsnål om at runde terminalbygningen, og vende tilbage til skibet. Eller man kan drage videre på eventyr.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

21. december, 2016

Posted In: Aktuelt forsiden, New York, Underholdning og forlystelser

Tags: ,

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com