Den mindst tre meter høje T-Rex dinosaur virrer med sit skællede hoved, mens dens sylespidse tænder hvisler ildevarslende. I en stenbunke foran ligger resterne af en lige så skarptandet, men dog væsentlig mindre, og helt tydeligt besejret dino, men det forstyrrer os ikke.

Sebastian på 14-år og jeg, hans far på dengang 45 år, er i Niagara Falls, Ontario, i Canada, hvor vi har købt os til en gang 18 hullers minigolf på den anderledes Dinosaur Adventure Golf, hvor 50 dinosauer stimulerer fornemmelsen af at nappe en forhistorisk tur gennem dinosaur land. Og bare det  er mindst lige så vigtig som at spille minigolf.

Foran en bjerghøj vulkan er jeg klar til at lægge mig afgørende foran, men lige som jeg skal til at slå kuglen langs den grøntæppede bane brager det bag mig, og en skoldhed varme rammer min i forvejen solplagede nakke. Slaget ryger langt fra banehullet, og der er pludselig en opgave i at smile huldsaligt, og venligt kommentere det smarte i at spy ild hen over hovederne på sagesløse minigolfspillere hvert 10.minut.

Banen ligger som et trods alt afslappet helle i en tivoliseret gade, hvor der er skruet voldsomt op for lys, blink og gøglersager. Det er en minigolfbane, som absolut kan anbefales, særligt, når man ser på, hvad området ellers byder på.

Adresse:

Clifton Hill, Ontario, Canada

Priser: 9,99 US dollars for voksne og 4,99 US dollars (for børn mellem 3 og 12 år)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_3556-1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

16. april, 2016

Posted In: Aktuelt forsiden, Canada, Underholdning og forlystelser

Tags: ,

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com