Like os på vores facebook profil, og del billedet med dine venner, så deltager du i konkurrencen om fire indgangsbilletter, og ikke mindst fire gange turpas til jul i Tivoli i november eller december måned.

Jul i Tivoli

Det er 22. år i træk at Tivoli åbner portene for en ny sæson med jul. Det er en fast tradition, at lyset i det store juletræ foran Tivolis Koncertsal skal tændes. Julemanden får i år assistance af den  Julie Zangenberg, der næste år skal medvirke i Broadway musicalen Hairspray i Tivolis Koncertsal.

Når dørene slås op til Jul i Tivoli, vil man udover Alpelandet på Plænen kunne opleve et nyt Julelysshow i Kinaområdet, hvor et lystæppe med over 16.000 lyspunkter folder sig ud under Dæmonen. Her kan gæsterne se frem til tre forskellige shows i løbet af aftenen, hvor musik indgår. Der bliver også nye lysscenografier ved Rotunden ved Tivolis Koncertsal, Plænescenen og vandfaldet på den 100 år gamle Rutschebane erstattes af et nyt lysvandfald. Der er brugt omkring 1.5 millioner kr. på nye lysscenografier i Carstensen Have i år.

Skisportsstemning
I det nordiske område bor Julemanden i sin julestue på Pantomimeteatret. Gæsterne kan også se frem til det 2.000 m2 store område på Plænen, der transformeres til et Alpeland, hvor ski og kælke står henslængt op ad husene, mens duften af kanel fylder luften. Der vil være sneklædte huse med røg i skorstenene, og et 250 m2 stort alpe-gasthaus. Alpe-ekspressen tæt på Tyroler-karrusellen kører i pendulfart. Småbørnene kan se frem til, at veteranbilerne får nyt snelandskab med snedriver og snemænd som de skal passere.

Smagen af jul
Alle restauranterne i Tivoli er åbne, og der findes mad til enhver smag og pengepung. Knasende nødder, æbleskiver og glögg, er bl.a. nogle af de julegodter, der hører julen til. Der bliver til jul opsat mere end 50 boder, der byder på alt fra flødeboller til uldtrøjer. Mange af boderne er nyscenograferet.

Teaterkoncert Come Together
Der lægges op til en potent Beatles fest i Tivolis Koncertsal, når Tivoli genopsætter Teaterkoncert Come Together, der er baseret på sange af John Lennon og Paul McCartney. Den anmelderroste teaterkoncert har netop fået grønt lys til også at bruge et par håndplukkede George Harrison sange herunder ”Here Comes The Sun”. Forestillingen er også tilført en række andre nye sange, hvor en af dem er valgt af danske Beatles fans. Det blev I Wanna Hold Your Hand, som oprindeligt var Beatles’ helt store gennembrud i USA. Teaterkoncerten som er specialdesignet til Tivolis Koncertsal kan opleves i Tivolis Koncertsal fra den 12. november 2015.

Fyrværkerifestival
Alle forlystelserne vil køre og restauranterne vil være åbne. Årets fyrværkerifestival er igen i år forlænget og delt i to, så der både kan opleves et jule-fyrværkeri i dagene mellem jul og nytår, og så vil der komme et nyt nytårstema på udvalgte dage for dem, der ikke helt kan få nok af flotte farver på nattehimlen efter nytårsaften.

 

 

15. november, 2015

Posted In: Aktuelt forsiden

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com