Da beslutningen om at drage mod det kolde nord på sommerferie var truffet begyndte tankerne om, hvordan vi på bedste vis fik kombineret naturoplevelser og gåture i den smukke grønlandske natur med en søn på halvandet år, som også skulle have noget ud af turen.

Vi var derfor utrolig glade da vi fandt ud af, at vi gennem borneferie.dk kunne låne en gratis bærestol som på bedste vis kunne kombinere familieferie og naturoplevelser.

Vi boede hos familie midt i Ilulissat by og derfor blev første dag brug på en tur i byen. Eftermiddagen tilbragte vi ved isfjorden, hvor der blev fisket efter is og den storslåede udsigt blev nydt i fulde drag.

De næste dage bød på flot vejr, så derfor var det oplagt at bruge disse dage på ture i fjeldet, da vejrudsigten lovede mere ustabilt vejr senere på ugen.

Turene i fjeldet viser en storslået natur og man bliver gang på gang lamslået af de store vidder, isfjordens foranderlighed og isbjergenes farveskift. Det ville have været umuligt at bakse rundt med familie. Vi har fået oplevelser som havde været umulige uden bærestolen.

Stolen er bekvem for både barn og bærer – ja, så bekvem, at vores søn flere gange faldt i søvn i stolen.

en klapvogn i fjeldet og derfor blev bærestolen brugt på netop disse ture og Mingus nød turen i ligeså høj grad som os andre. Han elskede at sidde i bærestolen og ville sjældent ned fra den igen, når vi var færdige med at gå.

Det gode ved bærestolen er, at barnet sidder højt, får et godt udsyn og kan følge med i hvad der foregår omkring det. Selvom bærestolen sidder godt og er bekvem for den, der bærer er det ingen hemmelighed, at det alligevel bliver tungt at bære rundt på et barn i kuperet terræn, derfor var vi glade for, at vi var flere personer, der kunne skiftes til at bære. Stolen er dog yderst bekvem for både barn og bærer – ja, så bekvem, at vores søn flere gange faldt i søvn i stolen.

Lånet af bærestolen har givet os en bevægelsesfrihed på vores rejse som vi ikke ville have været foruden og vi har været meget glade for at kunne låne stolen og har allerede anbefalet den til venner og bekendte.

1. december, 2015

Posted In: Bærestolen, Camping, Grønland, Vildmark og trecking

Tags:

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com