SAS annoncerede for nylig, at de vil føje endnu en amerikansk destination til rutenettet, og dermed bringe Boston endnu tættere på Skandinavien. SAS flyver direkte mellem Boston og København dagligt med start den 29. marts 2016. tættere på Skandinavien. SAS flyver direkte mellem Boston og København dagligt med start den 29. marts 2016.

Karin Gert Nielsen, Managing Director af Atlantic Link, der repræsenterer Massachusetts Office of Travel and Tourism i Skandinavien og Finland, er begejstrede: “Vi er naturligvis meget glade for, at SAS vil gøre det endnu nemmere for skandinaviske rejsende at besøge Boston og Massachusetts. Både forretningsrejsende og turister vil få stor nytte af den nye rute til storbyen Boston samt de kulinariske oplevelser og den smukke natur, man finder i Massachusetts.”

“Antallet af sæder mellem Skandinavien og USA bliver allerede rekordhøjt i 2016, og SAS’ nye rute vil tilføje 66 sæder til den statistik. Det er virkelig gode nyheder” fortsætter Karin Gert Nielsen

Den historiske by Boston byder besøgende velkommen til kystlinie, gastronomi og kultur en masse. Uden for storbyen byder staten Massachusetts samtidig på smuk natur, friluftsliv, kulinariske oplevelser og landlig idyl på steder som Nantucket, Cape Cod og Martha’s Vineyard. Derudover er Boston også den oplagte port til resten af New England-staterne, der får besøg af flere og flere skandinaviske rejsende.

Den nye Bostonrute afløser den tidligere ”olierute” mellem Stavanger og Houston.

Voksende appetit på USA

Besøgstallet til USA er stødt stigende. I 2014 krydsede mere end 300.000 danskere Atlanten mod USA, hvilket er en stigning på over 13% sammenlignet med året før. Den samme tendens gør sig gældende for resten af Norden, hvor 1,4 millioner rejste til USA. Dermed udgør Norden det 4. største europæiske turistmarked og det 9. største på verdensplan.

 

6. november, 2015

Posted In: Aktuelt forsiden

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com