Efter 4½ time i bil og færge er vi endelig kommet frem til Jespershus og har tjekket ind kort før fredagens høj hellige Disneysjov.

Ungerne er vildt begejstret og hjælper ivrigt til med at bære ind, så vi kan komme på plads og få lavet mad. Hytten var iskold, så vi fyrede op for radioatorerne, lukkede dørene til og puttede under tæpper i sofaen hvor vi spiste vores miniburgere til disneysjov.

Trods den kølige modtagelse, var det super hyggeligt og ungerne glædede sig til at skulle sove sammen alle fire i det ene værelse.

JesperhusJesperhus2

Da vi stod op næste morgen var børnene i tøjet med raketfart. De var helt klar til at udforske hvad Jespershus havde at byde på. Vi startede på campingpladsens store ude og indendørs legeplads. Selve campingpladsen i sig selv, rummer mange muligheder for bål, svømning, restauranter, minigolf, tennis etc.

Vi var på deres legeplads om lørdagen og i svømmehallen om søndagen.

Efter leg tog vi op til den store have. På trods af årstiden, var det stadig en smuk oplevelse at gå rundt og opleve HC Andersens eventyr i blomsterfora. Vi vil rigtig gerne retur til sommer og se den med en masse farverige blomster.
Der er rig mulighed for picknic eller tage på en af de små spisesteder. Vi valgte den “sunde udgave” og fik pandekager til frokost. Det var et måltid børnene forstod. Der var et skønt legeområde, som passer rigtig godt til børn ml. 1-8 år.

Drengene var helt vilde med motorcyklerne, så dem besøgte vi flere gange.

Jesperhus3

Jungledyret Hugo, Rita og aberne Zik og Zak gik rundt i haven og lavede fis med børnene, så efter deres optræden, var det tid til store kram.

Dagene blev brugt på en masse udendørs leg og vejret var heldigvis så skønt at vi kunne spise vores “farvel frokost” sammen ude på den lille terasse foran vores hytte. Samlet set havde vi en skøn tur og sommerferien er allerede planlagt, så vi har længere tid til at udforske områdets aktiviteter og “lege” turister i eget land. Tak for en fantastisk (og alt for kort) weekend. 😉

Jesperhus4Jesperhus5

 

22. november, 2015

Posted In: Aktuelt forsiden

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com