Fejende flot og en oplevelse, der sætter sig fast i et børnesind. Sådan er meldingen fra syvårige Malthe, der har været med sin farmor til Flying Superkids i København.

Ikke et cirkus, ikke et talentshow og ikke en konkurrence. Flying Superkids er noget for sig selv. Med svingende hulahopringe, trampolinspringende akrobater, syngende unge og børn, der bare er så hamrende dygtige gymnaster, at man glemmer, at der er tale om amatører, og et show, hvor lønnen for arbejdet er fællesskab, fede rejser og og en smittende livsglæde.

Flying Superkids er noget helt for sig selv, og meldingen fra Malthe er, at det her er noget af det bedste han nogensinde har set.

Det var to timers fart over feltet, god musik og fabelagtig lysshow, mens de omkring 30 unge på scenen var i alle aldre.

Når man hører Malthe fortælle om oplevelsen, så er man ikke i tvivl “det var bare så fedt, far” er meldingen, og i dagene efter ser han igen og igen dvd`en, hvor showet kan genses.

Billeder1 078

Som farmor siger det, så var Malthe så begejstret, at hans armbevægelser slog brillerne af hende, og et af de største hit var endda gemt til efter forestillingen, hvor de dygtige gymnaster gav autografer.

Bonusinfo om Flying Superkids:

Flying Superkids er 50 børn og unge i alderen 7 – 20 år, som træner på Gymnastikgården i Århus. Det er et to timers show, hvor der indgår alt fra spring til komik og sang. De kalder det selv for børneunderholsning for hele familien.

Billeder1 085

Malthe får stolt autografer fra de dygtige Super Kids.

Konceptet blev opfundet i 1967 af Uwe Godbersen, der er far til den nuværende direktør Lars Godbersen.   Børnene træner tre gange om ugen, 2,5 time per gang, og så skal de hjemmetræne med 50-100 armbøjninger, 50-100 mavebøjninger, 50-100 rygbøjninger, fodledsøvelser, håndstand/balancetræning og smidighedsøvelser.

Billeder1 081 Billeder1 076

3. august, 2014

Posted In: Aktuelt forsiden, Sport & aktiviteter, Underholdning og forlystelser

Tags: , ,

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com