Verdens sidste uberørte kontinent, en uvirkelig ørken af  sne, frossen vand og kulde – og pingviner i massevis. Sådan lyder en del af præsentationen af Antarktis i det norske rejsemagasin Reiselyst, og der er mulighed for at blive udvalgt til en tur til det fortryllende sted.

Rejsen, der gælder for to personer har en værdi på omkring 150.000 norske kroner, og vil bestå af en flyrejse til Buenos Aires, i Argentina, og derefter videre til verdens sydligste by, Ushuaia, hvor man går om bord i Hurtigrutens ekspeditionsskibMS Fram, og når man når frem er gevinsten blandt andet pingviner, hvaler og sæler.

Rejsen udtrækkes den 26. – 28.spetember, så det er med at få meldt sig til. Man melder sig til konkurrencen ved at sudfylde nogle få dato om sig selv, ogs ende en motiveret ansøgning om, hvorfor det lige præcis er dig, der skal vinde.

Kravet til vidnereb er, at han/hun hver dag skriver en blog fra turen, den behøver ikke, at være lang, men der skal minimum være tre billeder med fra destinationen.

 

Se mere og tilmeld dig på hjemmesiden: www.magasinetreiselyst.no

 

17. september, 2014

Posted In: Aktuelt forsiden, Konkurrencer

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com