På bjergsiderne i Val Gardena, et af Italiens mest populære skiområder, ligger en god mængde sne og venter på skiløberne efter stort snefald i slutningen af februar. Og sneen, der stadig daler, skal ikke gå til spilde, så flere af områdets liftoperatører har valgt at forlænge sæsonen indtil 10. april.

Med de smukke UNESCO-beskyttede Dolomitter som baggrund ligger Val Gardena smukt placeret lige syd for Alperne. Den optimale placering betyder også behagelige temperaturer, lange åbningstider og solskin 300 dage om året i 1.200 til 2.500 meters højde.

Områdets Dolomiti Superski kort er gyldig indtil 1. maj 2016.

Tilbud til børn sidst på sæsonen

Nu kan familier få liftkortet lidt billigere i påsken. Sæsonafslutningen byder på gode tilbud, blandt andet Val Gardena SuperKids, hvor børn op til 8 år får liftkort gratis, mens børn mellem 8 og 12 får 50% rabat. Skiskoler og skiudlejere tilbyder også rabatter. Tilbuddet gælder fra den 19. marts og sæsonen ud.

 Vintervandring i de solrige Dolomitter  

Vandreture lokker ikke kun i de solrige somre – de lokker også i solrige vintre. Selvom sneen har dækket de UNESCO-beskyttede Dolomitter, er der stadig et væld af muligheder for at tage på endagsvandreture.

Prøv for eksempel en guidet vandretur til Alpe di Siusi. Tag med de lokale guider fra Val Gardena Active og lær alt om de storslåede landskaber. Tro mod vintertemaet kan deltagere vælge at kælke ned fra Alpe di Siusi til Saltria efter frokost, og dermed kombinere den fredsommelige vintervandretur med actionfyldt vintersjov.

Val Gardena Active har indgået et samarbejde med flere hoteller i dalen. Det betyder, at gæsterne på disse hoteller kan deltage i Val Gardena Actives aktiviteter gratis.

10. marts, 2016

Posted In: Aktuelt forsiden

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com