Vælg en rejse, hvor bjerge, grønne områder og smukke landskaber, der spejler sig i vandet, indtager en vigtig hovedrolle.

Lystfiskeri, bjergvandring, ture på hesteryg, vinsmagning og lækre smagsprøver på gastronomi af den allerbedste slags eller lokale specialiteter er nogle af de primære turistattraktioner, som et ophold på disse PARADORES byder på, og du må endelig ikke gå glip af følgende:

  1. Parador de Puebla de Sanabria (Castilla y León). I provinsen Zamora, omkring 10 kilometer fra Sanabria-søen, finder du dette hotel, hvor du kan nyde det smukke landskab, der uden tvivl vil tage vejret fra dig.
  2. Parador de Cervera de Pisuerga (Castilla y León). Midt i hjertet af området Montaña Palentina ligger dette hotel, der passer perfekt til dem, som ønsker at dyrke både krævende og sjove sportsaktiviteter, f.eks. stavgang, samtidig med at de kan beundre de skønne landskaber.
  3. Parador de Gredos (Castilla y León). Du vil helt sikkert ikke kunne nøjes med et enkelt besøg på dette hotel i Ávila. Den fantastiske udsigt til bjergkæden Sierra de Gredos vil give dig lyst til at tage det ene billede efter det andet. Stedet egner sig perfekt til besøg hele året rundt. Herudover kan du prøve kræfter med bjergbestigning og klatring eller udforske landskabet på mountainbike.
  4. Paradores de Vielha & Artíes (Catalonien). Hvis du går efter et rejsemål i bjergene tættere på Barcelona, har du to gode muligheder. Du kan f.eks. besøge Parador de Artíes, der ligger i hjertet af Pyrenæerne i Catalonien og blot 7 km fra det populære skisportssted Baqueira, hvilket gør det til et ideelt sted for skientusiaster. En anden mulighed er Parador de Vielha, der ud over at byde på enestående landskaber og en cirkelformet restaurant, som serverer specialiteter fra området og har udsigt til bjerget Montarto, også giver dig mulighed for at prøve bjergvandring på Ruta de los Lagos (søruten) og slutte dagen af på afslappende vis i hotellets fantastiske spa.
  5. El Parador de Cangas de Onís (Asturien). Dette hotel er omgivet af natur og ældgamle skove med udsigt til floden Sella og egner sig således perfekt til total afslapning og en pause fra hverdagens rutiner, hvor du kan drømme dig et par århundreder tilbage i tiden. Du kan desuden nyde en udsøgt asturiansk menu i en af hotellets mest eksklusive afkroge.

10. august, 2015

Posted In: Aktuelt forsiden

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com