Foto hungrende turister kan udgøre en livsfarlig coctail, når de kommer lidt for tæt på naturens bamser. Sådan er det ved Lake Tahoe, i Sierra Nevada, hvor bjørnene i øjebliket i stor stil søger mod søen før at fange laks. De mange bjørne får turister til at valfarte til stedet, og de er ellevilde med, at få taget en slags bjørne-selfies, hvor de kommer så tæt på de sødt udseende, men potentielt livsfarlige, bjørne.

– Det her fænomen udgør en potentiel sikkerhedsfare. Vi er bange for, at der er nogen der bliver angrebet af bjørnene, siger Lisa Herron, der e rtalsmand for The Lake Tahoe Basin Management Unit til reno Gazette.Journal.

Og hvis ikke det er bjørnene, der udgør faren, så gør bilerne. For i deres iver for at få taget billederne med sig selv tæt på de flotte bjørne, løber folk uden blik for trafikken over vejene omkring Lake Tahoe tværs hen over den trafikerede California State Route 89, og udover, at udsætte sig selv for fare, så er nationalparkens ansatte også bekymrede over alle de planter, der blive rtrampet ned af bjørnejagende turister.

12. juni, 2017

Posted In: Aktuelt forsiden, Nyheder, Sierra Nevada

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com