Der er gode muligheder for at få en dejlig ferie i Sydafrika, når man vælger Lamai Safari Lodge. Læs Morten Geisnæs lille historie fra familiens månedlange ophold.

Af Morten Geisnæs

Vi havde planlagt en måneds ophold i Sydafrika . Vi valgte Lamai safari som base og rejste således ud der fra.  Lamai ligger centralt placeret i forhold til Kruger Park, Drakens bjergene og Mozambique, som var nogle af de steder, vi gerne ville se. 

Lamai

Jeg er selv jæger, men familien er ikke. De blev dog hurtigt grebet af stemningen på de daglige gamedrives og alle stod tidligt op for at komme med ud og spotte de mange forskellige dyr. Vi tog flere dag ture ind i Kruger Park og kom så hjem på logden om aftenen. 

Der er mange spændende ting at se på farmen og i området. Men også bare ren afslapning og soldyrkning ved poolen er der rig mulighed for. De forskellige camps giver rig mulighed for ro og fordybelse. 

Lamai2Lamai3

Aftener på bjerget med grill og solnedgang taler hele familien stadig ofte om og det var fantastisk. Kulinarisk var det en oplevelse, dels at smage spændende lokale retter, kød fra dyr man selv har nedlagt og ellers lækre retter fra det nordiske køkken.  Det er ikke sidste gang vi har besøgt Lamai safari 

10. juni, 2017

Posted In: Aktuelt forsiden, Fallback kategori, Nyheder

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com