Guyana ved Sydamerikas nordøstkyst er en eventyrlig rejse i et fabelagtigt skovlandskab. I 1966 opnåede landet selvstændighed fra Storbritannien, og siden har landet kæmpet med korruptionsskandaler og politisk ustabilitet.

Landet er cirka dobbelt så stort som Island, og i dag er det på vej til at etablere sig som et af Sydamerikas førende øko-turisme-destinationer godt båret frem af Amazonas regnskov, floder og brusende vandfald, og kombineret med et rigt og varieret dyreliv, er det stedet, hvis man er til natur og vilde dyr. Der er badebyer med strande, men også uberørt Atlanterhavskyst, og i hovedstaden Georgetown findes både kolonitidsarkitektur og caribisk livsstil.

Se mere på hjemmesiden: www.guyana-tourism.com

Tristan Da Cunha, der ligger id et sydlige Atlanterhav, 2.400 km fra Sydafrika og 3.360 km fra Brasilien.

268 indbyggere kan ikke tage fejl, eller kan de? Det er indbyggertallet på øgruppen Tristan Da Cunha, der konkurrerer med Påskeøen i Stillehavet om at være det sted i verden, hvor der er længst til et andet beboet sted.  Øgruppen består af dramatisk udseende vulkanøer som tilsammen har et areal på størrelse med Møn. Turisme på øerne består hovedsageligt af besøg fra krydstogtskibe. Man kan ikke flyve til øerne, men der er skibsforbindelse fra Cape Town i Sydafrika. En tur der tager fem til seks dage.

Der er mulighed for privat indkvartering elle rudlejningshuse. Inden man ankommer til øerne skal man søge om tilladelse af Island Counsil. Tristan da Cunha er britisk oversøisk territorium sammen med Sankt Helena og Ascension Island.

Start Tristan

 

Se mere på hjemmesiden: www.tristanc.com

9. april, 2015

Posted In: Aktuelt forsiden

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com