De findes over det meste af landet, og uddøde er de i hvert fald ikke - vikingerne lever i bedste velgående også i Bork Vikingehavn.

Af Martin Hoffmann Kønig

Sværdet suser gennem luften, mens Malthe og hans mor forsøger at undgå at blive ramt af de to stykker gulvtæppe,d er indhyllet i reb er fjenden, som skal bekæmpes med råstyrke og snilde.

Hænderne kan begraves i dejen til fladbrød, og under kyndig vejledning fra en af Bork vikingernes fruer, får Malthe mulighed for selv at bage sit brød, når lige han husker at betale en 20`er, for sådan er det også i Bork Vikingehavn. Nok skal der betale sindgang, men når der e rlevendegørelse og en masse at prøve, så er der også en masse at bruge penge på.

I offerlunden kan der ofres til de nordiske guder, og det tager de alvorligt i Bork, for her hænger skind fra geder, får og et afhugget hestehoved, og selvom det er lidt øv, at der ikke længere er mulighed for en sejltur i havnens flotte vikingeskib, så er der tale om et rigtig fint sted, at føle og mærke sig ind i den 250 årige periode hvor vikingerne regerede i norden   .

Yderligere informationer:

www.levendehistorie.dk

Priser: I højsæsonen – juli og august samt i efterårsferien: 100 kroner, unge under 18 år er gratis.

Øvrige perioder: 50 kroner

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

20. oktober, 2016

Posted In: Aktuelt forsiden, Danmark, Museer og udstillinger, Underholdning og forlystelser

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com