Der er mange gratis muligheder, når man som familie har tid til at prøve nye sportsgrene. Vi har prøvet en naturskøn intro til golfsporten.

Af Martin Hoffmann Kønig

Kloong, kloong. De små gule kugler vælter ud af den brummende metal”mave”, og så er vi klar til at svinge køllerne på Asserbo Golf Klubs “drive range.” Det gør vildt ondt, at slå huller i luften, og selvom der er gode kræfter, at smide efter kuglen, når et sving virkelig lykkes, så giver det god mening med en solid omgang indskydning af form og længde, før vi kan kalde os klar til at bedømme om golf er noget for os.

Vi er tre børn i alderen 7, 15 og 17 år samt to voksne på Asserbo Golf Klubs baner, og vi har benyttet os af et af klubbens gode tilbud til måske kommende golfere. En gratis omgang golf på først øvebanen – drive range – og derefter på par 3 banen, som består af seks huller i et særdeles naturskønt område.

Og selvom vi ikke får nogen introduktion til hverken stil eller regler, så er vi godt hjulpet af den venlige mand i shoppen, som leverer os tre golf bags med køller, der passer til os alle. Selvom vi alle har vores interesser, så bruger vi en del af vores ferier på at udvide vores idrætslige horisont og lure på, om der skulle være en sportsgren som vi kan samles om.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi har været ude og skyde riffel og pistol, sejlet kajak og kano og i år står den på golf. Det fede ved øvebanen, er, at man ikke skal vente på hinanden, der kan bare skydes løs, og selvom der er stor lyst til at blive fotograferet, når bolden rent faktisk rammes, så er det meget hyggeligt at give fif og anerkendende råd videre til de andre.

Efter en halv times tid er vi klar til, at bevæge os ud i den virkelige golfverden, og vi drager via en lille vej til en lysning mellem en gruppe træer til den tætklippede par 3 bane, hvor vi alle får mulighed for at prøve de nyfundne talenter af. Særligt syvårige Malthe bliver helt overrasket over, at han faktisk kan skyde bolden til et fint indspil, og i den grad kan følge med resten af familien på golfbanen, og for 15-årige Sebastian er der uden tvivl potentiale til en ny idrætsgren, for han formår både at spille sig tæt på banens par, og give os andre kyndige råd.

For familiens to kvinder er formen ikke helt nok til apel, men status er, at golf i en venlig golfklub som asserbo absolut har potentiale, også til en fornyet omgang med kun mor og far.

Mere info:

Asserbo Golfklubs hjemmeside www.agc.dk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. juli, 2016

Posted In: Aktuelt forsiden, Sport & aktiviteter

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com