Madfestivaller: San Francisco fejrer maden året rundt

Forår: Cochon 555 (April)

Fem kokke, fem grise og fem vinproducenter slår et slag for bæredygtigt landbrug. Den kulinariske konkurrence foregår som et tre dage langt festmåltid, der viser maden, håndværket og personerne fra den bedste side.

Sommer: San Francisco Street Food Festival (August)

La Cocina, som er kendt for at støtte de nye kokke på San Franciscos madscene, er vært for en to dage lang festival, hvor den gode mad bliver kombineret med ørefængende musik og lækre drinks. Der er fri entré, og på festivalen kan du nyde alt lige fra en saftig taco til orientalske dumplings.

Efterår: Bloody Mary festivalen (September)

Nyd tre timer med ubegrænset adgang til San Franciscos lækreste og mest innovative bloody marys, tilberedt af byens bedste restauranter og barer. Derudover byder festivalen også på lokale smagsprøver, musik samt et panel af madeksperter, der skal bedømme deltagerne.

Vinter: San Francisco Beer Week (Februar)

De lokale mikrobryg bliver fejret i februar-måned med 150 forskellige arrangementer, der blandt andet tæller ølmiddage, ‘Ost og øl’-aftener, musik, film og muligheden for at møde bryggerne.

13. september, 2015

Posted In: Aktuelt forsiden

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com