Halloween er hyggelig uhygge « Børneferie

Traditioner er ofte gamle, men engang imellem skal de krydres af nye, og her er Halloween en mulighed, for at skabe børneglæde med udklædning, slik og lækkert, men uhyggeligt mad.

Af Martin Hoffmann Kønig

Vejen er klædt i et flakkende skær. Stearinlys står i vind-vippende lanterner, spindelvæv, græskar hoveder med forvredne grimasser og ukendelige børn med ansigter malet som skeletter og hø og halm stikkende fra busker og ærmer mens de nærmest messende beder fremmede mennesker om slik. Det er Halloween, og de fleste familier har sørget for lidt godter til børnene.

Halloween er kommet til Danmark, og børnene har taget den til sig, så hvorfor ikke overgive sig helt og gøre aftenen til en særlig hyggelig uhyggedag, hvor der spises ulækre pølsemumier, drikkes bloddryppende drikke, udhules græskar, sættes lys i ananas, hentes efterårsblade til dekoration og klassekammerater får en ekstra ting, at gøre og tale om sammen?

Halloween mumier

Pølsemumier lige til at putte i munden.

Vi gør, og glæden var stor, så det er bare om at nappe en ekstra anledning til at gøre noget ekstra ud af samværet som familie.

HalloweenHalloween1

1. november, 2015

Posted In: Aktuelt forsiden

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com