Førstehåndindtrykket
Bærestolen er robust og let at indstille til forskellige bærere. Den vejer nærmest ingenting, har et stort rum under sædet til madpakker med mere og har en høj støttende ryg. Der medfulgte ikke myggenet eller regnslag, men det fik vi heldigvis heller ikke behov for.
Den første tur
At få en førstegangsbærestolssidder på to år til frivilligt at hoppe i bærestolen, og synes at det skulle være en fest, tog lige ti minutter – og helt ærligt så tog det ikke mere. Hun brokkede sig og gjorde modstand, da hun første gang skulle ned i stolen, men da hun først kom op på ryggen, så gik alt fint.
Turene
Det var virkelig let at få hende ned i stolen og op på ryggen (hun vejer omkring 13 kilo). Og så sad hun rigtig godt i stolen. Vi så andre bærestole (med børn) på Færøerne, og vi må indrømme, at “vores” så ud til at være den bedste – den manglede kun regnslaget.
Vi brugte den på adskillige ture, men den var især en succes på den lange vandretur til Leitisvatn og rundt i Saksun.
Jeg selv er 1,60 høj, og jeg må nok indrømme, at det var lige på grænsen til, at jeg for lille. Det var svært at indstille bærestolen, så jeg kunne løfte med hoften og ikke kun skuldrene, men det gik lige. Min mand på 1,84 bar uden besvær og det var let for os at skifte og ændre indstillingerne.
Alt i alt
Skulle vi til Færøerne igen, ville vi uden tvivl tage en bærestol med – og meget gerne denne Norrøna-model. Den var perfekt. Den var for stor/høj til håndbaggagen, men vi fik plads til den i en Air Shell, som vi lejede i lufthavnen, sammen med vores vogn.
Bærestol Fær

26. august, 2017

Posted In: Aktuelt forsiden

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com