I Liseleje og Hundested findes to legepladser, som i den grad er værd at rejse efter.

Af Martin Hoffmann Kønig

Hu-hej, hvor maven rasler, numsen bumper og hovedet kan have svært ved at følge med. Malthe forsøger, uden held, at rejse sig op, mens smilet forvandler sig til højlydte grin.

LegepladsLegeplads2

En tur i ålerusen på Hundested Havn er som en forvandlingskugle på en overskyet dag. Selve legepladsen foran de små havnehytter er ikke imponerende i omfang, men kvaliteten, særligt i den robuste drejbare ruse, er helt i særklasse, som det vel egentlig altid er når det er produceret af legepladsfolkene på storkollektivet Svanholm.

Små 12 kilometer inde i landet, i Liseleje ved den store parkeringsplads ved den offentlige badestrand, har Svanholms Havtyren

folk også været på spil, og her er der virkelig meget at skrive hjem om, og ikke mindst at køre efter.

Hvad de mangler i antal legeting at prøve i Hundested, har de til overflod i Liseleje. Fede rutsjebaner, klatrestativer, svingbaner eller et sted at afprøve balancen. det hele er der, og meget mere til. gemt lidt af vejen i skovens begynden og med muligheden for at høre bølgernes brusen, hvis man hører godt efter, er det en legeplads i særklasse, som i den grad er værd at køre efter.

22. juli, 2015

Posted In: Aktuelt forsiden

Tags: ,

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com