Taiwan har imponerende meget at byde på naturmæssigt og kulturelt, og 1600 meter over havet, i en skov, er noget af det mest imponerende.

Af Martin Hoffmann Kønig

Luften er klæbende fugtig, mens vi vandrer ned ad de glatte, men velholdte trætrin. Skoven begynder at tage form omkring os, og vores guide bliver mere og mere ivrig for at fortælle. Luften snapper fugtigt efter os, og lukker os inde i en mystisk tåget “grød”, men vi bevæger os fra træ til træ. Det ene større og mere imponerend eend det næste, og selv efter de første mange træers individuelle historie samt fortællingerne om, hvordan særligt japanerne i sin tid som kolonimagt drev rovdrift på de fantastiske træer, som ble transporteret

til Japan som byggetømmer, er det rigeligt bare at bøje nakken, og kigge opad, opad og opad.

Egypten4 890

 

 

Vi er i det hellige træers skov, en del af Ma-Kaus økologiske park,  hvor træer, hvis alder skal tælles i tusindetal, navne skal udtales som berømte tænkere såsom Confusius, Yue Fei med flere. Særligt de sjældne røde cypreser er fuldstændig fabelagtige, og det er nemt at forstå, hvorfor bryllupssiderne på nettet anbefaler, et bryllupsbillede i dette område.

 

Egypten4 896

 

30. juli, 2019

Posted In: Aktuelt forsiden, Asien, Rejsemål, Taiwan

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com