Selv toiletbesøget er værd at skrive om, hvis man under sig selv en tur i verdens højest placerede bar i Dubai.

Af Martin Hoffmann Kønig

Hotel Armanis, i Dubai centrum, sorte glas lobby har et anstrøg af ligegyldig arrogance,  og mens vi skridter hen over de marmorbelagte gulve begynder maven at rumle. Verdens højest beliggende bar kalder, og vi er på vej.

Stål, glas og trykken i ørene. Elevatordøren glider op mens øjet spotter etagemarkeringen – 123 etage – vi er ”landet” i Atmosphere Bar, hvor en indgangsbillet til 250 kr. giver adgang til – på én time – at drikke for minmun 600 kr, og her er selv toiletbesøget værd at skrive om.

Her er der glasudsigt over den lysstrålende og aldrig sovende metropol Dubai. Det hele tæt på toppen af – naturligvis verdens højeste – bygningen Burj Khalifa, opkaldt efter Abu Dabi emiren Khalifa, der i sin tid hjalp Dubai ud af en enorm gæld.

Dubaihøjhus

Levende musik, ametyst og mønstret fløjl og en ordentlig omgang heftigt udseende signaturdrinks i pangfarver, og om man er drinks-connoisseur eller ej, så er her noget for enhver smag, som kan nydes til tonerne af behagelig loungemusik og en fuldstændig fabelagtig udsigt over 400 meter af Dubais skyline.

Fortællingen om Dubai er også fortællingen om muligheder. Sådan er det gadebilledet, hvor det som at køre i en aldrig færdig byggeplads, og sådan er det når listen af aktivitetsmuligheder skal sættes på ord.

Dubaibil

Selv bilparken er bare flottere i Dubai.

Dubaihøj

 

15. november, 2020

Posted In: Aktuelt forsiden

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com