Naturen "skriger" på børnefødder, men når man er på tur, så kræver den sultne krop tit en hjælper, og her er nemme pandekager lige ved hånden.

Af Martin Hoffmann Kønig

Banankroppen er egentlig forbløffende sejlivet. Selv en solid gaffel kan have sine vanskeligheder med at få bugt med den riflede banan, og det kan være nødvendigt at lade en voksenhånd hjælpe. I hvert fald til bananen er most første gang, for herefter kan de fleste børn sagtens selv tage over, når der skal lukkes ned for den hurtige sult, bages en super luksusret til madpakken eller gøres klar til en lille lækkerbisken, når naturen kalder.

En banan, en teskefuld revet kokosnød, et æg, en barnehånd havregryn og en knivspids vanilje og så seks minutters tålmodighed, så er fem lækre proteinpandekager klar til tur, og som alternativ til sukkerstads er det en fabelagtig energibooster at have i baghånden.

Efter ganske få minutter på panden er den klar til hånd og mund, og en anelse skyr eller frisk frugt på toppen gør kun lysten endnu større. OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

18. maj, 2020

Posted In: Aktuelt forsiden

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com