Frosne lakseportioner er perfekte, særligt, hvis de skal “bo” sammen med et par friskskårne løgringe, som skal i bunden for at forhindre laksen i at brænde på.  Ovenpå lægges friske tomater fra haven.

Den lille eventyrbid pakkes i staniol, og så er de ellers klar til 8-9 minutter i bålets gløder sammen med den lille foliebakke med skiveskårne kartofler – vupti, så er der stjernestund på en helt almindelig onsdag, særligt hvis maden indtages på en sheltertur, hvor der er tid og rum til bare at være sammen om måltidet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og når laksen er er klar, er det jo bare at nyde den!!!

Laks

 

24. januar, 2016

Posted In: Aktuelt forsiden, Bålmad, Mad i naturen, Nyheder, Sove i naturen, Temaer

Tags: , ,

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com