Et stensikkert børnehit er det, når turen i Frederiksberg Have kan kombineres med at se kæmperne bade i vand og mudder.

Af Martin Hoffmann Kønig

Numserne er enorme, huden er rynket og tommetyk, alderen er høj, kiloene skal tælles i tons, men humøret er enormt, kroppene bevæger sig antiloppe-hoppende og legen skinner fra deres lethårede pander.

Elefant2

Elefanterne er nærmest elegante, som de dansende springer rundt i deres swimmingpool. Foto: Peter Bondesen

I Frederiksberg Have er et af de virkelige højdepunkter at se på elefanter. Ikke just det første man tænker på, når talen falder på den elegante og militærisk præcise park, men elefanternes verden i Zoologisk Have er også blevet en del af Frederiksberg Have.

Kæmpernes frianlæg er på 2.500 m2 og indrettet som et udtørret flodleje, og barrieren mellem Zoo og Frederiksberg Have er kun en tre meter dyb vandgrav, hvor de tonstunge dyr elsker at bade, og børnene elsker at se på.

Et herligt syn, der bjergtager hele familien og som snildt kan gøre det ud for en halv dags samlede aktiviteter, for vand, der prustes begejstret i meterhøje søjler fra behårede snabler er fascinerende. Og så er det ganske gratis. Det er bare om at komme afsted.

Elefant1

Se mig, nyd mig og kom dog ned til mig. Med snablen appellerer elefanten det bedste den har lært, for det er sjovest at lege når man er en flok.

 

 

 

 

 

29. april, 2015

Posted In: Aktuelt forsiden

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com