En af Nordjyllands største attraktioner for børnefamilier er Jesperhus Blomsterpark, hvor der er nok at lave både når det regner og solen skinner - i hvert fald for de yngste, der elsker Hugo og hans venner.

Af Martin Hoffmann Kønig

– Vil I gøre os den tjeneste at give det her kort til den medarbejder, som giver jer den bedste service under jeres ophold i Jesperhus Blomsterpark, det vil hjælpe os meget?

Det lille grønne kort hviler i den ledende medarbejders hånd før han giver den videre til os. Skal vi nu til at se efter positive oplevelser og ovenikøbet rose en medarbejder, der er særligt god? Ikke just en almindelig opgave på en ferie, men efter få dage gik der i vores familie sport i at komme med bud på hvem af de ansatte der burde have den grønne hyldest. En fantastisk måde at fokusere på løsninger og søde mennesker, og det var fra start med til at præge oplevelsen af Jesperhus Blomsterpark i en positiv retning. For når det regner og selv når det blæser, så er der noget hyggeligt i at se efter smil og venlige ord. En model, som mange arbejdsgivere kunne få stor glæde af.

I det hele taget er god stemning ord, der passer rigtig godt til Jesperhus Blomsterpark. Området består af en campingplads, der er placeret i et kuperet terrærn med vid udsigt til nærmest sydlandsk udseende majsmarker, og med veje omkranset af frugttræer. 250.000 årlige overnattende gæster kan vælge mellem feriehuse, forskellige hytter, opstillede eller egne telte eller egen campingvogn. Vi boede i en af træhytterne med eget toilet, tv og en hems, der fungerede som legehule, hyggekrog og soveplads for de yngste.

Jesperhus er en campingplads, men en ganske ambitiøs en af slagsen, hvor der er skruet godt op for blusset af aktiviteter i form af minigolf, badeland, legepladser, golfbane, aktivitetshus, og i gåafstand det store clou, blomsterparken, der med sin blanding af traditionelle sommerpark-aktiviteter scooper med Hugo og hans venner.

Og skulle det regne så er der indendørs muligheder i form af Hugoland, junglepark eller 4D biograf.

Stemningens styrke er nærhed. Uanset om man vil spille fodbold, prøve en gang golf, male sværd eller en tur i parken, så ligger det hele i bekvem gåafstand fra hvor man bor, og da ophold og adgang til parken hænger sammen, er der ikke de store begrænsninger.

En “tapasret” til regnvejrdage

Jesperhus1Hugo, Rita, Zik og Zak. Fire navne, der gør Jesperhus Blomsterpark til et drømmested for vores 4-årige Malthe. Ifølge ham hedder Jesperhus i virkeligheden Hugoland, og allerede fra første aften, hvor han med hængende kæber så Hugo brillere flabet fra campingpladsens scene var han solgt. Fantasien kræver at Hugo faktisk lever sin utvungne tilværelse i ferieresortet på Mols, og selvom voksen fantasi ikke altid kan bære illusionen, så virker det effektivt på Malthe, når han efter 10 minutters kø-venten får en kæmpe bjørne-krammer af den næsten to meter høje Hugo indpakkede medarbejder. Det er ren “loooove,” og den gule Hugo bamse giver uden problemer lommepengene “ben at gå på”.

Selvom blomsterparken lider under de sædvanlige sommerlands-irritationer: For lange køer til de populære aktiviteter og for få aktiviteter til børn over 12 år, så er der noget næsten eventyragtigt over at bevæge sig gennem parkens fabelagtige blomsterafdeling, hvor H.C. Andersens univers er foreviget i enorme blomtseropsatser og de foroverbøjede kvinder, der nipper, piller og ordner i de mange bede gør at parken har et konstant appetitligt udtryk, trods de mange gæster.

Svedende entre til Asien

Junglezoo er 3000 m2 svedende varmt indendørs dyrepark, hvor leguaner, fritflyvende papegøjer, aber og smukke sommerfugle er en del af oplevelsen. Det er jo ikke fordi, der ikke findes tilsvarende muligheder i andre parker og zoologiske haver, men Jesperhus` junglezoo udmærker sig ved sit rene udtryk og de gode muligheder for børnene til at udfolde sig på en veludstyret legeplads, vandre over sten og støde på en udfarende, men ganske kunstig, krokodille eller klatre benene trætte under loftet.

Og det grønne kort gav vi til Anne i receptionen, for hendes ægte smil, gode service og overksudsagtige måde at guide de mange spørgende gæster på.

  Jesperhus2

23. april, 2017

Posted In: Aktuelt forsiden, Danmark, Underholdning og forlystelser

Tags: ,

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com