Et stort hit for børn og for voksne med en barnlig sjæl, men der manglede kød ved aftenbuffeten.

Af Martin Hoffmann Kønig

Af Trine Hoffmann Sørensen

Vi havde booket et ophold på hotel legoland med en overnatning og to hele dage i Legoland.
Hotellet er gennemført indrettet, med alle børnenes helte bygget i store legofigurer, og placeret rundt om på hotellet, så vi var nær aldrig kommet ind i Legoland, fordi Isak skulle rundt og hilse på dem alle. Bogstaveligt talt gav han hånd og sagde hej til dem, så allerede der, levede Isak i legodrømmen!
Værelset vi havde booket var et piratværelse, med skattekort, edderkopper, mus, aber og den helt rigtige dunkle belysning- og da vi ankom lå der en lego-velkomstgave på sengen til Isak.
Vi havde tilkøbt aftenbuffet for bare at kunne udnytte tiden bedst muligt på hotellet. det rare ved dette var, at det var nemt for alle at spise efter en lang dag, og vi var alle trætte på dette tidspunkt. ved første øjekast virkede det som om buffeten havde alt, men ved nærmere inspektion bestod de varme retter af bagt laks, ovnbagte kartofler og lidt forskellige grøntsager, og især far Peter var stærkt utilfreds over, at der ikke var noget kød.
Derudover var der forskellige salater, rejer, og andre kolde retter, samt et børnebord med legoklods-kartofler, mini frikadeller, byg selv burger, fingergrønt og andet børnevenligt mad, og det endte med at både Peter og Isak spiste mest fra børnebordet. Isak som ellers er ekstremt selektiv hvad angår mad, sagde flere gange:
” Jeg ELSKER maden,”  så for ham var det et kæmpe hit. Desserten bestod af chokoladekage, to typer fromage og tag selv softice med diverse farverige toppings. Til trods for Isaks højlydte begejstring over maden, synes vi at kr. 250,- pr. voksen og halv pris for barnet, excl. drikkevarer, var for dyrt for denne buffet.
middag
Selvom vi var trætte efter maden, var der ikke tid til at gå i seng – for nu skulle der besvares konkurrencer. Et hæfte med opgaver der førte os rundt på hotellet skulle udfyldes og en legoklovn skulle bygges, for der var gode præmier at vinde. Og Peter og Isak tog projekt legoklovn meget seriøst, og blev ved i lang tid. At den mere lignede en mus end en klovn, gjorde ikke stoltheden over resultatet mindre.
NU kunne vi endelig gå i seng på vores flotte piratværelse, men det var svært at give efter for søvnen, for på værelset var der lego tv med non stop ninjago film.
voksenseng
Stolt klovnebygger
Sørme så om Isaks navn ikke hang på tavlen over vindere næste morgen! Vinder af bedst byggede klovn!. Det var en stor succes at gå op i receptionen, indløse sit diplom og vælge sin gave. Og det gjorde ikke noget at der var mange vindere.
Vores indtryk var, at alle der havde været med i konkurrencerne blev honoreret med en flot æske lego.
Efter morgenmaden sagde vi farvel til alle legofigurerne på hotellet, og begav os ind til endnu en dejlig dag i Legoland.
Opholdet på hotel Legoland er dyrt!, men det er super flot og fungerer hele vejen igennem.
Personalet er rigtig gode til børn, og der er børne zoner alle steder hvor der kan leges med lego. Lego værelserne er flotte, og det er kun fantasien der sætter grænser for hvilken drøm der skal udleves for en nat. Skal man bo på pirat-, adventure-, kingdom,- friendsværelse eller noget helt andet. Og i prisen er der også inkluderet morgenmad,  to dage i Legoland, velkomstgave til barnet, og mulighed for flot præmie i konkurrencen. Så selvom det vil være for dyrt at gentage succesen hvert år, så har det været det hele værd.
piratgang

10. september, 2016

Posted In: Aktuelt forsiden

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com