Jord til overs var resultatet, da Suzann Salina Kure fik installeret en havetrampolin, og så byggede hun et vaskeægte hobbitbo, og fortæller her hvordan.

Af Martin Hoffmann Kønig

 Hvad kan man gøre med en kæmpe bunke jord?
Mine børn skulle have en ny trampolin og i den forbindelse valgte jeg det skulle være en der kunne være i jordhøjde, så jeg ikke skal ud og vende den (alene) hver gang det blæser kraftigt.

Efter at have lagt hovedet lidt i blød og surfet lidt på nettet, valgte jeg at mine unger da også måtte have sig en lille hule. Men hvordan bygger man så en hule? Og hvordan fikser man det lige, når du lige pludselig får at vide at dem som skal komme og grave ud til trampolinen, kommer 14 dage før end aftalt, så der kun er fem dage til at bygge i?

Jeg havde en lang palle efter jeg for laaang tid siden fik leveret tag. Den valgte jeg at brug som gulv til deres hule. Og så søgte jeg efter flere paller på diverse FB sider for køb og salg. Her fik jeg ca. 8 paller gratis. Samtidig ringede jeg til en nærtliggende boligforening, der tilfældigvis havde en masse gamle brædder og hegnspæle liggende, som de havde skiftet ud. Dem kunne jeg bare komme og hente, så det skyndte jeg mig så at gøre.

Se nu havde jeg en bunke materialer. Jeg havde fundet et billede på nettet som jeg tænkte kunne være sigte for mit mål med hulen. Et lille hobbit bo. Følg hobbitboets vej i billeder:

HobbitboHJÆLP
Lidt professionel assistance for at sikre mig at alt er stabilt og taget ikke kommer til at brase sammen, når der til slut kommer jord over.
HobbitboskeletHobbitbotræ
Væg og tag er bygges færdigt med paller og gamle bræder. Og døren er klar til at blive skåret ud med stiksaven til sidst.
Hobbitbojord
Græsset er blevet lagt op som tag og den sidste “finish” er lagt på hobbitboet “Frihedslyst”:
Hobbitbo dør
Så der indbudt til the selskab.
“Hvis man altså er inviteret” – “KODEORDET ER?”

27. april, 2017

Posted In: Aktuelt forsiden

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com