Det er en luksus - indrømmet - men et par timer i en af Heathroews lounges er en lise for en træt rejsende.

Af Martin Hoffmann Kønig

Klæbrige sukkervand, en trist plasticstol, hvor naboen mener hans taske burde “bo,” og en teenager, der efter en hel nats flyvning over atlanten er ved at være ferietræt, og har meget vanseligt ved at se den dybere mening i, at skulle vente en håndfuld timer i en overfyldt Heathrow lufthavn, fordi hans far har sparet den direkte forbindelse fra Canada væk til fordel for et par dage ved Niagara Falls.

Sådan så det ud for mig og min ældste søn, Sebastian på 14 år, da vi sidste år, skulle returnere til Danmark efter konfirmationsrejsen til USA og Canada, men gode råd var nok dyre, men ikke dårlige, for de fleste lufthavne har et veludviklet loungetilbud, hvor der er gode muligheder for at gøre rejsens venteperioder noget mere behagelig. Selvom mange lounges primært er til brug for business kunder med bestemte flyselskaber eller indehavere af alverdens kreditkort, så har de også tit gode muligheder for, at man kan købe sig adgang.

Sebastian fik tid til at få styr på sin nyindkøbte iphone.

Sebastian fik tid til at få styr på sin nyindkøbte iphone.

I Heatrhow ligger Lounge No. 1, som er for alle, der vil betale, og fra de grå og kedelige lufthavns gange træder man ind i en helt anden, venligere og langt mere rolig verden. Ved indgangen mødes man af uniformerede kvinder, der spørger til ens navn, og man tjekker ind som var det et bedre hotel, og der e rbetalt, så er der fri adgang til det meste. Loungen er åbnet i august 2011, og udover store bløde sofaer og stole til at hvile i, mens man nyder en avis, en nyhedsudsendelse eller panoramaudsigten over landingsbanerne, er der buffet forplejning med drikkevareri form af nypressede juicer, smoothies, champagne, øl, sodavand og andet, og det er all inclusive, når indgangen er betalt.

Hvis man er til en times tid i film selskab, har lyst til en omgang massage eller at blive klippet, så er det – dog mod ekstra betaling – også en mulighed, og for Sebastian og mig var det er stor glæde, at finde et bordfodboldspil, som kunne trække lidt endorfiner tilbage i kroppen.

Indrømmet, der er tale om en lounge, som bruges af forretningsfolk eller rejsende, der har brug for lidt fred og ro, så for de mest vilde børn, er det nok ikke ideelt, men der er gynge fra loftet, legeområde og god emuligheder for rolig hygge for hele familien.

Priser: 30 pund for voksne – ved forudbestilling – og 35 pund, ved døren.

Børn(2 til 11 år): 15 pund – ved forurdbestilling – 17,50 pund i døren.

Bestilling på No1traveller.com eller på 08442 64 64 40.

Der er også mulighed for at leje en seng på timebasis eller få spa behanding.

4. september, 2018

Posted In: Aktuelt forsiden, England

Tags:

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com