Marianne og Allan Beith har sammen med deres to børn været på den danskejede Lamai Safari Lodge, i Sydafrika, og du kan her læse deres oplevelse af opholdet.

Af Martin Hoffmann Kønig

At rejse er at leve er en sætning der ofte er brugt. Dog har denne sætning stadigvæk sin berettigelse.

Vores lille familie; far, mor – vores dreng på 5 år og vores datter på 2 år, rejste til Syd Afrika for at blive indlogeret på Lamai Safari.

Vi havde ikke været på Lamai Safari i en halv time inden vi så den første bøffelflok. Børnene var begejstrede og det ville ingen ende tage. På den første Game drive, fik vi på et par fantasiske timer set meget af det dyreliv, som vi havde talt med vores børn om, samt at vi fik øjnene op for det storeslåede landskab og dyreliv.

Akrika4

Børnene nød at have deres forældres fulde opmærksomhed. Vi fik tilmed alle indfriet forskellige ønsker om aktiviteter lige fra leg i poolen, jagt og til total afslapning med udsigt til savannen og alle dyrene.  Manden kunne f.eks. forlade hytten kl. 5 om morgen, for at gå på jagt, og være hjemme til morgenmad med familien på terrassen.

Vi havde benyttet os af muligheden for at kunne tilkøbe egen kok, hvilket virkeligt fik os alle i et andet afslapningsgear.  Vi fik lækkert veltilberedt mad og sanserne tilfredsstillet på flere måder. For forældrene den rene forkælelse.

Afrika1

Selv om vi nu er hjemme igen lever rejsen videre. Vores børn fortæller stolt om de oplevelser, som de har haft. Det hænder ofte at vores børn i deres leg pakker en taske og rejser tilbage til Afrika.

Vi havde som børnefamilie været noget spændt på rejsen, da vi i alt skulle rejse længe. Dette var dog helt unødvendigt. Børnene var underholdt på hele rejsen, opholdene i lufthavnene og på flyene gik hurtigt. Der var stor fokus fra alle parter for at give børnene en god tur.

Hele familien er derfor allerede ved at planlægge den næste rejse til Sydafrika og Lamai Safari lodge.

 

Afrika3

21. februar, 2015

Posted In: Aktuelt forsiden, Fallback kategori

Læs også

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com