Spektakulære oplevelser kan være gode, men de nære små ting rykker tit mere.

Af Martin Hoffmann Kønig

Ved skraldespanden står der en næsten ny solstol, og på ladet af lastbilen ligger en fladmast parasol. Seks-årige Malthe ser fascineret på den gule gravko, der renser stranden med sit store grab. Den kan vi da godt bruge, siger han flere gange, mens vi får en god snak om det ærgerlige i, at folk bare smider helt nye ting væk, og at det er ok, at tage en stol eller andet, som er stillet ved skraldespandene.

For Malthe er minutterne med strandrensning måske ikke dem han fortæller om i skolen, men han er optaget, fascineret og dybt koncentreret, og har det herligt. Engang imellem er det vigtigt bare at fange øjeblikket sammen, at stå stille og bare se, hvad der ske romkring os. Minutterne, før alle kommer på stranden eller timerne efter, at folk er taget hjem for at spise på hver deres hotel, er ofte gyldne muligheder for at opleve nogle af de ting, som vi ikke ser til daglig – for os er strandrensning med gravko og lastbil en af de ting, og vi hyggede os.

Har du en god historie om en af de små gyldne øjeblikke, som i voksen-øjne måske ikke synede af meget, men som sammen med sin søn eller datter bliver næsten magisk, så sende dem til os.

Spanien og USA 159

Spanien og USA 157

Spanien og USA 164

14. juli, 2016

Posted In: Aktuelt forsiden, Underholdning og forlystelser

Tags:

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com