40 års fødselsdagene bliver fejret med en tur til Borneo for at se på orangutanger, men ellers har Rikke og Ulrik Cordt Rasmussen, travlt med at drive deres populære spa- og dykker resort Kubu Indah Dive & Spa Resort, på Bali, og selvom de i dag også er forældre til 16 måneder gamle Emma, så er der ingen planer om at vende hjemad.

Familien har allerede fundet frem til fire til fem skoler, der kan være en mulighed, og begge ægtefæller er stadig helt overbeviste om, at de er kommet til Bali for at blive.

RestaurantBali

I 2010 stod resortet klar med 10 bungalower, en villa og en restaurant, og siden er det blevet udvidet til 15 bungalower, tre villaer, en restaurant, der er blevet udvidet og to ekstra svømmebassiner, hvor særligt børn har gode muligheder for at få deres første prøvedyk, og Rikke Cordt Rasmussen forklarer til Borneferie.dk, at de overordnede linjer nok tager meget af deres tid, men at de stadig står for det meste af dykningen selv.

– Vi er begge instruktører, men det er mest Ulrik, som er aktiv, og jeg klarer det mere administrative. Vi er et familie drevet resort, og byder børnefamilier i alle aldre særdeles velkomne, siger hun og fortsætter:

– Det er mest i skolernes ferier, at vi har mange børnefamilier, og så er der liv og glade dage ved poolen, og vi laver flere introduktionsdyk med grundig instruktion. Vi har også haft tider, hvor der pludselig var en flok unger, som fandt en fodbold frem, og så blev der spillet fodbold i vores kæmpe store have, gerne sammen med vores ansatte, som alle elsker børn.

DykkerBali

Borneferie.dk følger op med en historie fra en af de familier, som har besøgt resortet.

Læs mere på hjemmesiden: www.kubuindahresort.com

Poolview Bali

 

 

 

 

 

26. december, 2015

Posted In: Aktuelt forsiden, Asien, Bali, Rejsemål, Sport & aktiviteter

Tags: , ,

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com