Smertende skuldre, øm nakke og ondt i hovedet. At rejse er dejligt, men også strabadserende, og så er der vigtigt at have gode råd med sig.

Af Martin Hoffmann Kønig

Den moderne og smarte lufthavn i Taipei, Taiwans hovedstad, er som de fleste lufthavne. Lidt kønsløs, og lidt af det, der der gør det trættende at være rejsende. Men i en matas lignende butik fandt jeg alligevel, hvad jeg søgte. En langefinger høj, og med en fin rød etiket, hvor alt står på kinesisk. Dog var det illustrative piktogram ikke til at misforstå. Her var vidundermidlet mod alt, der gør ondt i knæ, håndled, skuldre og nakke, og med et smart rullehoved i toppen, er det ikke noget problem, at påføre den lindrende kamferolie.

Ganske virksomt, og ganske rejsesmart, så nu forsøger Borneferie,dk, at få fat i flere af den lille smarte ruller, så også andre kan få rejseglæde af den.

Er du interesseret i, at få en eller flere af dem til jeres næste rejse, så kontakt os på hoffmannkoenig@gmail.com, for vi er i fuld gang med at opspore firmaet, der tilsyneladende er et to personers firma, udenfor Taipei, hvor ejerne kun taler kinsesisk, men vi helmer ikke.

13. februar, 2017

Posted In: Adventure & Rapelling, Aktuelt forsiden, Charterferie, Flyselskaber, Rejsebranchen, Temaer, Udvalgte artikler

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com