Dykkerferie og storbyferie kan sagtens forenes med evenyr på Bali. I hvert fald for familie på fem, fra Albertslund.

Af Martin Hoffmann Kønig

Balinesisk landbrug, hvor børnene kunne følge kaffebønnens vej fra træ til den blev ristet og malet og fyldt på poser til salg eller hændernes gætterier, da de fik et stykke frisk bark, og skulle gætte sig frem til, at de nu sad med kanel og kardemomme. Store flotte rismarker og vandpaladset Tirta Gangga. Der er mange muligheder, når ferien går til Bali, og Mai Wong Christensen, fra Albertslund, tager gerne de tre børn og manden med sig ud i verden.

– Vi kan godt lide, at vise børnene verden, og de forskellige måder man lever på, og også meget gerne de mange forskellige religioner, der er i verden omkring os, siger hun.

Familien var sidste sommer på Kubu Indah Dive og Spa Resort på Bali, og det bliver ikke sidste gang, selvom de som rutinerede dykkerrejsende stiller store krav til faciliteterne, og dykkermulighederne.

Bali1

– Det er et helt fantastisk sted. 14 bungalower med store flotte haver og vulkanen i baggrunden. Det er super hyggeligt, og et rigtig rart sted, at have børn med. Der går ikke ret lang tid, så har man fundet sin faste plads i restauranten. Det er et sted, hvor det er nemt at opleve den helt særlige intime stemning, som gør en ferie unik, og vi har allerede bestilt til i år, siger hun og fortsætter:

– Det er altså super hyggeligt, at møde folk når man går solnedgangstur hele familien, men for os var det vigtigste, at der er så gode dykkermuligheder, både for voksne og børn.

Bali2

Mai Wong Christensen og familie havde booket flere dykkerture hjemmefra, og hun fremhæver, at der er meget dygtige instruktører på stedet, og mange flotte ting, at dykke efter. Koraller, og ikke langt fra resortet er der mulighed for at dykke på et gammelt skibsvrag.

Familien tækker forældre på 40 og 45 år, og tre børn på syv, 12 og 16 år, og de rejste ud via Singapore og hjem via Hong Kong, så der var mulighed for at kombinere med lidt storbyferie.

Internet skåret ned

Familien boede i en bungalow, hvor der hverken var tv eller internetadgang, ja, i det hele taget er der kun en halv times daglig netadgang på en bærbar computer i barne, og det gjorde Mai Wong Christensen en lille smule spændt i forhold til reaktionen ho familiens teenagere.

– Det gik prfekt, vi har aldrig daset så meget på en ferie, og jeg tror det er første gang, at vi har været på ferie, hvor vi ikke kom ud fra resotrtet før efter seks dage. Det var en utrolig positiv oplevelse for os allesammen, siger hun.

Bali3

Familien har rejst meget i Østen og 14 gange været på dykkerferie i Egypten, og de arrangerer altid deres ferier selv på baggrund af rejseartikler og intense søgninger på nettet.

– Noget afd et rigtig gode på Kubu er, at det er nemt at leje bil med chauffør i området, og man kan leje cykler, så man kan tage sig en morgentur i landsbyen. I det hele taget er det nemt, at få lidt af en totaloplevelse. Vi er vant til at bo godt, men det her, er virkelig lækkert. Det eneste man skal huske på, er, at man skal være indstillet på, at hive stikket ud, for tiden står nærmest stille, når man er afsted, siger hun.

Læs mere om stedet på hjemmesiden: www.kubuindahresort.com

 

Bali4Bali5

3. oktober, 2016

Posted In: Aktuelt forsiden, Bali, Rejsemål, Sport & aktiviteter

Tags: , ,

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com